El Tenea Esparreguera va veure trencada la bona ratxa (portava sis victòries consecutives) a la complicada pista del líder del grup C-A de la Lliga EBA, un Ibersol Tarragona que es va imposar per un resultat final de 85-81 i que encadena el sisè triomf consecutiu.

En el primer quart, els locals van ser lleugerament superiors i van assolir cinc punts d'avantatge (23-18). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge per als tarragonins (44-36).

En l'inici de la segona meitat, els jugadors del Baix Llobregat Nord tampoc van poder retallar diferències en el marcador, que al final del tercer quart reflectia un 64-53. En els deu darrers minuts, el conjunt esparreguerí no es va donar per vençut i va lluitar pel triomf fins a les últimes possessions, però el Tarragona es va mostrar sòlid i es va endur l'onzè triomf en tretze partits. En la propera jornada, la primera de la segona volta, el Tenea Esparreguera visitarà la pista d'un altre dels equips capdavanters, el Quart (diumenge a les 19 hores).