L'Atlètic de Madrid, amb un gol de penal del francès Antoine Griezmann al començament de la segona part, es va imposar al Llevant al Wanda Metropolitano (1-0) i reprèn el camí de la victòria en LaLliga Santander, davant un rival que va batallar i que va estar a punt d'emportar-se un punt. D'aquesta manera, els de Simeone sumen 38 punts, a cinc però del Barça. Mentrestant, el Llevant, de Paco López, es queda amb 23 punts, quatre per sobre la zona de descens i a cinc d'Europa.

L'equip local va respondre a la fidelitat dels seus (que van omplir el Metropolitano) amb un inici trepidant, ple de velocitat i ocasions, i estrenyent el rival des del principi. Al minut 10, l'àrbitre va anular un gol de Koke per una falta anterior. La intensitat dels locals no es va resentir a la continuació i, al minut 57, va tenir la recompensa. Nikola Vukcevic va tocar la pilota amb la mà i Griezmann va convertir el penal en l'1 a 0. En el darrer quart d'hora, el partit es va trencar amb un intercanvi de cops que podria haver variat el marcador final.