El Monbus Igualada va recuperar el camí de la victòria després d'imposar-se per 84-65 al Martorell, en un duel entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart només hi va haver un equip sobre la pista, uns anoiencs que van ser molt superiors al rival i que van tancar els deu minuts inicials amb un contundent 25-9. En el segon període la tònica va ser ben diferent: els del Baix Llobregat Nord, que eren l'equip més en forma del grup C-A de la Lliga EBA, amb set victòries de forma consecutiva, van reaccionar i van aconseguir un parcial de 9-20 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només cinc punts de desavantatge en l'electrònic (34-29).

En la segona meitat, els visitants van seguir retallant distàncies i van tancar el tercer quart amb un ajustat 49-48. Per tant, tot es va haver de decidir en els dar-rers deu minuts. En aquests, els locals van mostrar un gran encert en el llançament i van anotar 35 punts, un fet que va impedir als martorellencs lluitar pel triomf. El tècnic local, Jordi Martí, va comentar que «estic molt content per l'equip, es mereixien un partit així davant un rival de gran nivell».