La jugadora del CT Manresa Laia Garriga, que s'entrena a les instal·lacions del CAR, ha assolit en les darreres setmanes resultats ben destacats. Va aconseguir ser finalista al Torneig de Nadal de la Federació Catalana de Tennis, en el qual va caure després de jugar tres sets amb Bruna Igual (RC de Tennis Polo), que era cap de sèrie número 1. Garriga, d'altra banda, va arribar a les semifinals dins del Màsters al Circuit Juvenil d'Hivern celebrat a Cornellà. Finalment va cedir en un partit de tres sets i tres hores amb Jana Rovira (CT Vic).

Laia Garriga també va jugar al Torneig Pere Massip, del Reial Club de Tennis Polo, on va perdre a quarts de final en dos disputats sets amb Laura Labazuy (CT Laietà). I finalment, va jugar al Torneig Georgina de Miguel Antoja, a Mataró, on va caure a quarts amb Olívia Alcalà (Cabrils).

D'altra banda, el CT Manresa va tenir jugadors de l'escola de tennis al Torneig Rafa Nadal que es fa al RCT Barcelona. L'aleví Jan Marco va caure davant el número 16 d'Espanya, i l'infantil Ariadna Soler va perdre amb la romanesa Maria Secara. Soler va arribar a la semifinal al Trofeu de Valldoreix, i al Trofeu Pere Massip-Acadèmia Sánchez Casal va caure a quarts.