El València CF va avançar als quarts de final de la Copa del Rei gràcies a una victòria per 3-0 que va aconseguir davant un oponent de Segona Divisió, l'Spòrting. Els gols els va marcar Santi Mina a la segona part, en els minuts 65 i 75, i Ferran Torres (90). El marcador va indicar 2-1, com el que els valencians van encaixar fa una setmana en la visita al Molinón.

El Getafe va ser ahir l'altre equip que es va classificar en empatar al camp del Valladolid (1-1). Els del sud de Madrid, que portaven un 1-0 de l'anada, es van avançar en el marcador amb un gol anotat per Ángel de penal, i encara que els locals van empatar gràcies a una diana de Verde van quedar fora de la competició.

Avui es juguen aquests partits: el Girona visita l'Atlètic amb l'1-1 de Montilivi de l'anada; el Sevilla rep l'Athletic amb l'1-3 favorable de San Mamés; i el Reial Madrid ho té tot a favor a Leganès amb el 3-0 que els de Santiago Solari van aconseguir al Bernabéu.