Noèlia Garcia, portera de l'Igualada, és una de les divuit convocades per Natàlia Arroyo per disputar, dilluns, el partit amistós internacional entre les seleccions absolutes de Catalunya i Xile al municipal de l'Hospitalet (20 h) amb entrada gratuïta i retransmès per Esports3.

Arroyo va desvetllar ahir la convocatòria en la qual hi figuren futbolistes catalanes dels diferents equips de la Lliga Iberdrola (menys del FC Barcelona) i l'esmentada Noèlia Garcia del conjunt igualadí. També jugarà aquest enfrontament la monistrolenca Núria Mendoza, des de fa uns anys a la Reial Societat.

La portera Noèlia Garcia, té 26 anys i en categories base ja va formar part de diverses convocatòries de les seleccions catalanes.

Del partit, la seleccionadora Natàlia Arroyo ha comentat que «hem trobar un rival mundialista per comprovar el nostre nivell. Intentarem estar a l'alçada, és una oportunitat fantàstica. Tenim una llista competitiva».

La selecció

Maria José Pons, Brenda Pérez, Cristina Baudet, Berta Pujadas i Anna Torrodà (Espanyol), Carolina Férez, Débora Garcia i Georgina Carreras (València), Olga Garcia i Laia Aleixandri (Atlètic de Madrid), Laura Gutiérrez i Ona Batlle (Llevant), Maria Estella i Eva Llamas (Granadilla Tenerife), Núria Mendoza i Paola Soldevila (Reial Societat), Maria González (Logronyo) i Noèlia Garcia (Igualada)