El Barça es veurà les cares amb el mateix rival que en la darrera final de la Copa del Rei, el Sevilla, en els quarts de final que es començaran a jugar la setmana que ve. El sorteig va tenir lloc després que la jutgessa única del comitè de competició de la federació espanyola, Carmen Pérez, desestimés la denúncia que va fer el Llevant per presumpta alineació indeguda del defensa blaugrana Chumi en el partit d'anada entre tots dos equips per un defecte de forma. L'equip del Llevant, que seguirà reclamant als diferents organismes, va presentar la reclamació fora de termini.

Un cop aclarit aquest punt, la sort va aparellar el Sevilla de Pablo Machín, reforçat ara amb l'exblaugrana Munir, i el Barça. Els dos equips s'han enfrontat en dues de les tres darreres finals de Copa, totes dues guanyades pel Barça, per uns resultats de 2-0 i 5-0, respectivament. L'anada serà retransmesa en obert.

Festa a Montilivi

Pel que fa a les altres eliminatòries, el Girona va tornar-se a trobar un altre dels gegants de la competició espanyola. Després de fer fora l'Atlètic de Madrid dimecres, ara es veurà les cares amb un Reial Madrid en crisi, però amb potencial. L'equip d'Eusebio tindrà l'avantatge de disputar el primer partit al Bernabéu i la tornada a Montilivi, pocs dies després d'haver rebut el Barça en lliga.

Tampoc no ho tindrà fàcil l'Espanyol, que rebrà un Betis que ja va vèncer al RCDE Stadium en partit de lliga. Els verd-i-blancs practiquen un futbol atractiu i de control i surten de favorits, sobretot pel fet que el partit de tornada es disputarà al Benito Villamarín.

L'eliminatòria a priori menys atractiva és la que iniciarà la ronda de quarts i la jugaran el Getafe i el València, amb pronòstic molt incert pel gran moment dels madrilenys i per la irregularitat de l'equip de Marcelino.