Salamanca serà aquesta tarda (a les 18 hores) la primera estació del Tourmalet que ha d'afrontar el Cadí la Seu en les properes quatre jornades. I és que, seguits, tindrà de rivals els tres primers. El Cadí es troba en quart lloc.

El primer d'aquests duels d'alt voltatge és amb el Perfumerías Avenida, que és colíder amb el Girona. El conjunt urgellenc es va desplaçar ahir amb autocar i Bernat Canut té disponible tot l'equip, malgrat que hi ha algunes jugadores amb molèsties.

Canut espera «competir» en la visita al pavelló Wurzburg. Lino López, entrenador de les locals, té un reguitzell d'estrelles a la seva disposició (Erika de Souza, Sílvia Domínguez, Angel Robinson), les quals posaran a prova el nivell de resistència de les urgellenques. Els propers rivals, més endavant, seran el Gernika, el Citylift Girona i el Gipuzkoa.

De cara al partit d'avui, Canut té clar que «anem a Salamanca a

sumar. O una victòria o una bona feina. Volem tenir opcions i, si fem les coses bé, estic convençut que competirem», assegura el tècnic urgellenc. Durant la setmana, els responsables mèdics del club han treballat amb Anniina Äijänen i Andrea Vilaró, amb la finlandesa tocada per un esquinç de turmell. També la base polonesa Zuzanna Sklepowicz ha arrossegat petits malestars. Canut explica que «les que tenien problemes sembla que ja estan millor, i tot fa pensar que tindrem l'equip complet».