Tot i els problemes que li va crear el Leipzig, el Borussia Dortmund va aconseguir superar el dur examen que suposava iniciar la segona volta de la Bundesliga visitant l'equip de Ralf Rangnick, i va vèncer per 0-1 gràcies a un gol d'Axel Witsel al minut 19, quan a la sortida d'un córner va controlar la pilota i va marcar amb una rematada amb la dreta.

Però, al marge de l'internacional belga, si hi va haver un heroi des del punt de vista del Dortmund aquest va ser el seu porter, Roman Bürki, que va salvar l'equip amb les seves intervencions. Pel que fa a Paco Alcácer, va entrar al camp al minut 79 i va estrellar una pilota al travesser. La victòria permet al conjunt de Lucien Favre, líder de la Bundeslliga, mantenir l'avantatge de sis punts sobre el Bayern de Munic, que divendres va derrotar per 1-3 el Hoffenheim.

En la resta de partits disputats ahir, l'Eintracht de Frankfurt va imposar-se per 3-1 al Friburg, i triomfs com a visitants del Fortuna Düsseldorf davant l'Augsburg (1-2), del Borussia Mönchengladbach contra el Bayer Leverkusen (0-1), del Werden Bremen amb el Hannover (0-1) i del Mainz al camp de l'Stuttgart (2-3).