El Club Bàsquet Navàs Viscola va tancar la primera volta de competició al grup 2 de Primera Catalana amb una soferta victòria a la seva pista davant l'Escolapis de Sarrià barceloní, al qual es va imposar per un resultat final de 71-66, en un matx que enfrontava el millor atac de la lliga (el dels visitants) contra la millor defensa (la dels bagencs). El pavelló navassenc va presentar un gran aspecte i va comptar, fins i tot, amb la presència de les animadores del Baxi Manresa.

En l'inici de partit es va viure un frec a frec constant entre dos equips que volien mostrar les seves intencions. Al final del primer quart els navassencs guanyaven per tres punts (20-17). En el segon període la tònica es va mantenir, però van ser els barcelonins qui van arribar a la mitja part per davant en el marcador gràcies a un triple als darrers segons (29-31).

En la segona meitat el guió va canviar bastant. Els jugadors dirigits per Isidre Suau van augmentar la intensitat defensiva i van tancar el tercer quart amb set punts de diferència (51-44). En els deu darrers minuts, els bagencs van seguir dominant i van obtenir quinze punts de marge als darrers dos minuts. En aquests, els locals van patir un cert relaxament, fet que els barcelonins van aprofitar per maquillar el marcador fins al 71-66 definitiu. En la propera jornada, el Navàs Viscola rebrà el Sedis Hidrology, en un duel entre dos equips de casa nostra, el dissabte 2 de febrer a les 19.30 h.