Un enorme Oriol Paulí va portar l'Herbalife Gran Canària a aconseguir el triomf davant l'UCAM Múrcia, en un duel directe entre equips de la part baixa de la taula que tenia còmodament controlat el conjunt visitant al descans.

Els homes de Javi Juárez van agafar avantatge en els primers minuts del partit gràcies a dos triples consecutius del croat Rudez (3-8), encara que l'Herbalife Gran va serrar les dents en defensa i, després d'un parcial de 6-0, va aconseguir donar la volta al marcador.

Els locals van canviar la cara al tercer quart i van sortir decidits a remuntar. El tercer període va acabar amb un parcial de 37-19 a favor dels canaris, liderats per un magnífic Paulí. El de Girona va acabar de deixar-se anar al darrer quart i va ser el líder de la remuntada del seu equip.