El París Saint-Germain es va revenjar del Guingamp, que fa poc més d'una setmana va eliminar de la Copa de la Lliga el conjunt de Thomas Tuchel, i va golejar per 9-0 amb hat-tricks d'Edinson Cavani i Kylian Mbappé, un doblet de Neymar i un gol de Thomas Meunier.

El primer en apuntar-se al festival va ser precisament Neymar, que al minut 12 va marcar un golàs després de desfer-se d'un defensa dins de l'àrea petita. Al brasiler el va seguir Mbappé, que amb una doble paret amb l'exblaugrana va fer el segon al 37 i el tercer just abans del descans, després d'una errada defensiva rival.

A la represa, Cavani va iniciar el seu recital gràcies a una bona assistència de Juan Bernat des de la banda esquerra. El cinquè també el va fer l'uruguaià, amb un cop de cap a passada d'Ángel Di María, i, dos minuts després, Neymar, al 68, va culminar un contraatac iniciat per Mbappé. Cavani va tancar el seu triplet al minut 75 amb una rematada des del punt de penal, després va assistir Mbappé en el vuitè, i Meunier, al 83, va tancar una golejada que va fer molt mal al Guingamp.