El Barça Lassa va exercir de campió d'hivern i va assaltar el Fernando Buesa Arena de Vitòria amb un triomf sobre el Baskonia en un partit en què els blaugrana van anar de menys a més i van acabar millor el matx.

L'esforç d'una minvada plantilla vitoriana els va passar factura en un últim quart en què van abusar del llançament exterior sense elaborar les jugades davant d'una sòlida defensa de l'equip visitant, que va acabar amb cinc jugadors per sobre dels deu de valoració.

En el bàndol local, l'alemany Johannes Voigtmann va ser un dels més destacats, al costat de Shavon Shields i Darrun Hilliard, però aquests no van tenir la regularitat necessària per batre el líder de la Lliga Endesa.

El Baskonia va començar amb més encert el partit, però l'entrada de Pangos i Seraphin des de la banqueta blaugrana va millorar la cara de l'equip visitant. Malgrat tot, els vitorians seguien per davant en el marcador i van arribar a una màxima de més nou punts.

Cinc punts consecutius de Singleton van reactivar els blaugrana, tot i que el Baskonia va aguantar l'envestida culer. Un Barça que va ser més agressiu a l'inici del tercer quart, liderat per Heurtel i Tomic en atac.

Svetislav Pesic va buscar ofegar els bases locals amb les defenses de l'hongarès Adam Hanga i l'eslovè Jaka Blazic, i a l'inici de l'últim període va culminar un parcial de 2-14 que va deixar molt tocat el Baskonia. De fet aquest parcial ja va ser decisiu.