El Sedis Hidrology-Piros Seguretat va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la pista del segon classificat del grup 2 de Primera Catalana, un Club Natació Terrassa que es va imposar per un resultat clar de 75-49.

Els jugadors de la Seu d'Urgell van fer un inici de partit molt fluix, amb moltes pèrdues de pilota. Això es va traduir en un parcial de 9-0, però tot seguit van poder retallar distàncies fins al 13-7, amb el qual va finalitzar el primer quart. En el segon període, els locals van poder ampliar distàncies fins al 35-27, resultat amb què es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat el conjunt visitant va lluitar per intentar capgirar el marcador fins als darrers tres minuts del matx, quan va abaixar els braços de forma definitiva i els targarins ho van aprofitar per anotar un darrer parcial de 10-2.