La Balconada i l'Avià van regalar un gran partit als aficionats, que van presenciar un duel molt vistós i amb moltes ocasions. Victòria d'ofici dels berguedans en un partit intens i frenètic contra el conjunt manresà.

Una Balconada que, tant a la primera com a la segona part, va sortir millor. En el primer temps, quan només havien passat cinc minuts, els homes de Lluís Cebolla ja havien gaudit de tres ocasions clares per marcar. De fet, els bagencs van jugar els seus millors 30 minuts de la temporada.

Abans del descans, els berguedans van reaccionar i van aconseguir remuntar el marcador. El partit es va convertir en un continu acció-reacció, fins que, al minut 74, Eloi Soler va aprofitar una gran centrada des de la banda per fer el definitiu 3-4, en rematar sol davant el porter. La Balconada ho va seguir provant, però sense sort.