La celebració a Manresa de l'All Star de la Copa Catalunya convertirà la capital del Bages en el centre neuràlgic del millor bàsquet català federat. Els propers dissabte i diumenge, el Nou Congost acollirà els dos partits que conformen l'All Star. El primer, enfrontarà dissabte, a partir de les 18.00 hores, a una selecció dels millors jugadors del grup 1r de la Copa Catalunya amb el combinat homònim del grup 2n. Diumenge, al mateix lloc i hora, el protagonisme recaurà en les millors jugadores de la categoria, dividides en els equips representatius de les anomenades conferències Nord i Sud. Aquest dilluns s'ha presentat al Nou Congost amb la presencia, entre d'altres, de Joan Fa (president de la Federació Catalana), l'alcalde Valentí Junyent i el representant de la Generalitat, Toni Reig, director del Consell General de l'Esport.

L'All Star de la Copa Catalunya l'organitza la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i la col.laboració de l'Ajuntament de Manresa.

L'esdeveniment, a més dels partits esmentats, es completa amb la disputa, dissabte, en finalitzar el partit, d'un espectacular concurs d'esmaixades entre els millors especialistes de la competició. Així, mentre el base Roger Portella serà un dels directors del joc de la selecció representativa del grup 1r, el pivot nordamericà del mateix equip, Hasain Bunnell, serà un dels cinc jugadors que intentarà mostrar més habilitat, destresa i imaginació que Marquie Smith, el guanyador de les dues edicions anteriors.

Diumenge, dues jugadores representaran a la Catalunya Central en el partit de fèmines. L'ala Carlota Carner i la pivot Núria Soler, ambdues del CB Igualada, i la pivot Mercedes Rogers (Asfe Sant Fruitós) hi prendran part com a membres del combinat de la Conferència Nord. Un interessant concurs de triples entre les millors especialistes de la competició, serà l'emocionant epíleg del partit. Set jugadores intentaran palesar més punteria que la gironina Anna Jódar (GEiEG), guanyadora de les dues primeres edicions del concurs.

L'atapeit programa d'un cap de setmana ple d'esdeveniments basquetbolístics el completaran altres activitats. Així, d'una banda, la Delegació de les Comarques Centrals de l'ens federatiu ha organitat l'anomenat All Star Kids. Dissabte, a partir de les 15.00 hores, el Complex esportiu Vell Congost acollirà una Trobada d'Escoles de Bàsquet, amb la participació de 24 equips de la Catalunya Central. Diumenge, al mateix escenari, s'organitzarà un Torneig de Mini masculí i femení, amb la participació de 12 formacions.