El Club Bàsquet Martorell va recuperar el camí de la victòria després d'imposar-se a la complicada pista del Valls per tres punts de diferència (68-71).

En el primer quart, els jugadors locals van anar gran part del temps per davant en el marcador i el van tancar amb dos punts de diferència favorables (19-17). En el segon període hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de marge pel Valls (39-36).

Remuntada martorellenca

A la represa, el conjunt del Baix Llobregat Nord va ser millor que el rival i va aconseguir capgirar el marcador, que al final del tercer quart reflectia dos punts d'avantatge al seu favor (51-53). En els darrers deu minuts, els martorellencs es van mostrar sòlids i van saber aguantar els atacs dels locals per endur-se una meritòria i treballada victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà la visita d'un dels equips de la zona baixa de la taula classificatòria del grup C-A de la Lliga EBA, un Castellbisbal que només acumula tres victòries. El matx es posarà en marxa dissabte que ve, 26 de gener, a partir de les sis de la tarda.