betis/girona

El Girona es va deixar un punt al Villamarín al minut 94, després d'un penal transformat per Sergio Canales (3-2), que va decidir un partit molt competit en què els d'Eusebio Sacristán van arribar a dominar al descans per 1 a 2.

El Betis es va retrobar amb el triomf, després de tres jornades sense guanyar, en avançar-se primer amb un gol de Tello, remuntar-lo al final del primer temps el Girona, amb gols d'Aleix Vidal i l'ivorià Doumbia, i en la represa empatar 2-2 per mitjà de Loren i capgirar el marcador en el minut 94 en transformar Canales un penal comès sobre Lo Celso.

En el duel d'ahir al Villamarín s'enfrontaven dos equips necessitats de triomfs, ja que ambdós clubs portaven un temps sense sumar de tres en tres -3 partits de lliga el Betis i 6 el Girona-, per seguir buscant els llocs europeus i rendibilitzar el seu bon estat d'ànim després d'eliminar la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid, respectivament, a la Copa.