La Salle Manresa S. Gol va tancar la primera volta amb una nova victòria lluny de la seva pista, aquest cop en la visita al Sant Nicolau, al qual es va imposar per un resultat final de 63-77.

En el primer quart, els jugadors dirigits per Jordi Romeu van dominar completament, mentre que els sabadellencs es van mantenir a prop en el marcador gràcies a cinc triples anotats (21-26 al final del mateix). En el segon període la tònica va ser pràcticament la mateixa i els locals van disminuir el seu percentatge d'encert (33-43 al descans). En la segona meitat, el Sant Nicolau va fer diverses alternatives defensives que li van permetre situar-se només dos punts per sota al final del tercer quart (52-54). En els deu darrers minuts, els lasal·lians van moure bé la pilota i van colapsar l'atac rival i, gràcies a aquesta situació, van assolir una escapada que ja va ser definitiva.