El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota lluny de la seva pista, aquest cop en la seva visita a Granollers, on va caure per un resultat final de 72-61.

El conjunt dirigit per Jordi Estany va dur a terme una molt mala sortida, en la qual va estar totalment absent i va encaixar un parcial de 12-0, que al final del primer quart es va veure ampliat fins al 28-15. En l'inici del segon període els locals van seguir dominant i van assolir una màxima diferència de divuit punts, però tot seguit els bagencs van reaccionar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només cinc punts de desavantatge (39-34).

En la segona meitat els artesencs van fer una gran sortida i es va posar a tan sols un punt (41-40), però, tot seguit, el Granollers va tornar a tenir la iniciativa i va aprofitar imprecisions defensives i pilotes perdudes dels bagencs per tancar el tercer quart amb nou punts d'avantatge. En els darrers deu minuts hi va haver certa igualtat entre les dues formacions, fet que va afavorir el conjunt local, que es va mostrar sòlid i va tancar la primera volta amb una victòria important. La setmana vinent el Club Bàsquet Artés es desplaçarà a la pista del Grupo Marthe UE Mataró, en un partit avançat de la setzena jornada que es posarà en marxa diumenge que ve, 27 de gener, a partir de les quatre de la tarda.