El Vila-real i l'Athletic Club de Bilbao es van repartir els punts (1-1) en un duel amb urgències i en què de nou el VAR va tenir la seva quota de protagonisme. Una dubtosa jugada final va poder donar la victòria als de Garitano, però el videoarbitraje el va frenar deixant molts dubtes en la seva decisió per un teòric fora de joc de Williams. Abans, Jaume Costa va avançar els bilbains amb un gol en pròpia porteria (min 19) i Ekambi va empatar pels locals en els 71 aprofitant una centrada de Pedraza per la banda esquerra.

El Rayo Vallecano ha sumat 10 punts dels últims 12 i està a dues passes de la frontera de les posicions de permanència. Aixòdesprés d'empatar a hir com a locals davant la Reial Societat en un partit amb gust agredolç perquè el conjunt de Madrid dominava per 2 a 0 (Comesaña (min 22) i Embarba (min 28); abans del descans, Héctor Moreno va marcar el 2 a 1 (min 39) i a la represa, William José empatava (min 82).

I també ahir, Coque (min 41) i Roger (min 94) van donar la victòria al Llevant davant el Valladolid (2-0) en un partit insípid.