El pavelló manresà del Pujolet serà escenari, demà a la tarda, de la trobada de patinadors de varis clubs de la comarca. El motiu serà la celebració de la setena edició del festival de patinatge artístic de la secció d'aquesta modalitat del Club Patí Manresa.

A més a més dels patinadors i de les patinadores del CP Manresa, hi haurà representants dels clubs Foment Cardoní, CH Navarcles i del CPA Vacarisses. El tema que inspirarà les actuacions dels patinadors serà El Rei Lleó.

El festival començarà a partir de les 18 hores, i un quart d'hora abans s'obriran les portes del pavelló del Pujolet. Pel que fa al preu de l'entrada, adopta la modalitat de taquilla inversa. És a dir, que és l'espectador qui decideix quant ha d'abonar per l'espectacle al qual acaba d'assistir. És a dir, que serà al final del xou de patinatge quan cadascú abonarà el que vulgui, pugui o consideri.

Tota la decoració del pavelló és a càrrec de mares de patinadors del club i en el maquillatge hi ha el suport del mòdul d'estètica del Guillem Catà. A la mitja part se sortejarà quatre paneres.