Dos gols en tres minuts, de Sergio Ramos i Benzema, en el tram final del partit compliquen molt l'eliminatòria a un Girona que, amb moltes absències sobre l'onze habitual, havia arribat al darrer quart d'hora amb un meritori empat a dos en el marcador. Els homes d'Eusebio, superats clarament pels blancs a la primera part, van tenir la virtut de resistir, però s'emporten un resultat difícil de remuntar a Montilivi.

El partit va començar bé, amb una internada del debutant Raúl García que va rematar el Choco Lozano a la xarxa de Courtois. El Madrid, però, va reaccionar amb rapidesa i Lucas Vázquez va empatar a centrada d'un incisiu Odriozola. Tant el lateral basc com Vinícius van fer molt mal per les bandes. El Madrid va errar moltes ocasions fins que, abans del descans, un estúpid penal de Lozano al mateix Vinícius el va transformar Ramos a l'estil Panenka.

El Girona va defensar millor a la represa i,a més, es va beneficiar d'un altre penal absurd, aquest cop per mans de Marcos Llorente a l'àrea. Granell va anotar l'empat a dos. Quan semblava més controlat el partit, en una segona jugada després d'un córner, Marcelo va centrar i Ramos va rematar el 3-2. Tres minuts més tard, novament Vinícius va entrar per l'esquerra i va tornar a enviar una pilota creuada que Benzema va convertir en el 4-2 final.