El proper partit del Baxi serà al Congost, diumenge vinent, amb el València Basket (19.30 hores), un matx que s'espera que ja sigui el debut d'Erik Murphy, ala-pivot americà-finlandès que supleix Nikola Dragovic. El serbi ha clos la vinculació temporal deixant molt bon record. Abans que hi hagi l'aturada de Copa del Rei, el Manresa jugarà amb l'Unicaja, el dissabte 9 de febrer, a Màlaga.

L'atípic calendari que ha tocat al Baxi en aquesta temporada fa que, en la segona volta, els rivals més poderosos se'ls trobi a fora i alguns dels més assequibles, en teoria, els rebi a casa, on fins ara té un balanç de 3 victòries en 8 partits jugats (37,5%). Dels seus 7 desplaçaments pendents, 5 són amb rivals que són al davant del Baxi (el Barça, el Reial Madrid, el Baskonia, l'Unicaja i el Joventut), més el Tecnyconta i l'Herbalife.

Pel Nou Congost, després del València de Ponsarnau i de Rafa Martínez, es veurà l'Estudiantes, l'Obradoiro, el San Pablo Burgos, l'Iberostar Tenerife, el Delteco, l'UCAM Múrcia, el MoraBanc i el Montakit Fuenlabrada.