El Club Bàsquet Martorell va aconseguir la segona victòria consecutiva en vèncer de forma contundent, a la seva pista, el Castellbisbal per vint punts de diferència (62-42).

En el primer quart el conjunt del Baix Llobregat Nord va dominar completament el joc i va agafar un marge d'onze punts (19-8) davant un rival en molt mala ratxa (acumula deu derrotes consecutives). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i els martorellencs van ampliar la renda fins el 34-18 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

Una represa més anivellada

La segona meitat va estar més anivellada, especialment en el tercer quart, quan els visitants van aconseguir retallar diferències (46-31). En els deu darrers minuts l'entrenador local va aprofitar la situació per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar el triomf en cap moment. En la propera jornada de competició, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista del líder del grup C-A de la Lliga EBA, l'Ibersol Tarragona, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 9 de febrer a partir de les set de la tarda.