El Calaf segueix guanyant partits però també segueix demostrant que li costa més fer-ho a casa que a domicili. Davant la Balconada aquest fet es va tornar a demostrar, en un partit dominat pels calafins però amb un conjunt manresà que no va perdre la cara al matx en cap moment.

A la primera part, els locals van estar molt imprecisos i van errar passades fàcils. La Balconada va plantejar un partit defensiu i va provar de sorprendre al contraatac. En aquest sentit, els homes de Lluís Cebolla van tenir un parell d'ocasions no gaire perilloses.

Només començar la segona part, un xut col·locat d'Alfred Martínez va suposar el primer gol del Calaf. Els calafins van seguir dominant a raó del gol i Èric López va aprofitar una badada defensiva per fer la passada de la mort a un Marsiñach que no va perdonar el segon. La Balconada va fer el 2-1 en la darrera acció.