El Barça Lassa va encadenar la sisena victòria consecutiva a la Lliga Endesa a costa de l'Unicaja (94-83), en un duel que es va decidir des de la zona de triple i que consolida el conjunt blaugrana com a líder de la competició.

L'equip dirigit per Svetislav Pesic segueix invicte al Palau en l'ACB: deu victòries en el mateix nombre de partits. Ahir li va tocar al conjunt malagueny, l'últim que va ser capaç de derrotar-lo en la competició domèstica, que va aguantar el tipus fins que es va esfumar el seu encert des de la línia dels 6,75. Els andalusos van anotar setze triples de 37 intents (el 43%). El Barça en va aconseguir dotze de 23, però amb una efectivitat superior (52%). I en aquest festival exterior van destacar dos homes: el local Kevin Pangos (setze punts sense errades, amb quatre triples i set assistències) i el visitant Ryan Boatright (disset punts, amb quatre triples i cinc assistències).

Els blaugrana, liderats per Pangos, van arrencar amb força i van anotar un parcial de sortida de 10-0. Ben dirigit per Roberts, que anotava des del triple amb facilitat, l'Unicaja començava a entrar en el partit i va aconseguir empatar-lo a 15 abans que Seraphin tanqués el primer quart amb una cistella de dos (17-15). El pivot francès va rellevar amb encert Tomic i va allargar els seus bons minuts a l'inici del segon quart. Entre ell i Hanga mantenien l'avantatge local (26-21), però, tot i que el Barça dominava en la lluita pel rebot, el començava a llastrar les deu pilotes perdudes a la primera part. Es va arribar a la mitja part amb un empat a 41.

En la segona meitat la connexió entre Pangos i Tomic va tornar a funcionar, i entre tots dos van situar el Barça nou punts per sobre (58-47). Els visitants van mirar de retallar diferències a cop de triple, però els locals es van mantenir sòlids i van tancar el tercer quart amb un 66-59. L'emoció en el dar-rer quart va durar fins que a Boatright, que va anotar dos triples més, se li va acabar la inspiració des del perímetre. Els blaugrana disposaven de més recursos ofensius i això va ser determinant per a la victòria local.