Les jugadores més destacades de la màxima categoria del bàsquet català, la Copa Catalunya, van protagonitzar la segona i última jornada de l'All-Star de la Copa Catalunya d'enguany. Elles van deixar palès el bon nivell del bàsquet amateur femení català.

Ahir, les activitats es van iniciar al matí, amb la celebració de la jornada formativa titulada «Tu deicideixes!», a càrrec de Sito Alonso, a les instal·lacions del Nou Congost. A primera hora de la tarda, al Complex Esportiu Vell Congost, dotze equips de mini masculins i femenins van protagonitzar un emocionant torneig, que va acabar a l'hora idònia per traslladar-se al Nou Congost i assistir a l'espectacular presentació de les protagonistes del partit. A les grades, més d'un miler d'espectadors van rebre amb tots els honors Laia Palau, quan la jugadora que més internacionalitats acumula amb la selecció estatal (262) va aparèixer sobre la pista per donar als àrbitres la pilota amb què es jugaria el partit.

Dos triples de Carla Grau i una assistència de la tiradora gironina a Vanesa González van atorgar el primer avantatge remarcable a les jugadores de la Conferència Nord (11 a 4). La diferència va augmentar fins als nou punts (16 a 9), però les cistelles de Mireia Riera i BárbaraTorrón van deixar el marge en només cinc punts en finalitzar el primer quart (16 a 11).

A l'inici del segon, en només tres minuts, les jugadores de la Conferència Sud van completar un parcial de 0 a 14 que capgirava el marcador (16 a 21), però el treball de les pivots Vanesa González i Inés Perezpayá, més el triple final d'Aina Martín, van propiciar l'empat a 28 del descans.

Durant el tercer quart, ambdós equips van oferir un recital de joc ofensiu i van signar un parcial de 21 a 18. El bàsquet de les jugadores de la Conferència Nord havia mostrat un bon equilibri entre joc interior i exterior. Ja al darrer quart, el partit no es va mantenir igualat i, quan faltaven 2.24, el marcador registrava un empat a 55 que la tenacitat de Vanesa González va decantar. La base del Càmping Bianya Roser Bárbara Torrón (16 punts i 6 rebots) va ser escollida la MVP del partit.