Després de l'empat contra el líder Calaf, el Gironella va tornar al camí de la victòria al camp del cuer de la lliga, el Pare Ignasi Puig.

La primera part del partit va ser molt travada, amb un espès Gironella que no acabava de trobar-se còmode al camp. El PI Puig va avisar amb alguna ocasió tímida, però van ser uns primers 45 minuts amb poca història.

A la represa, la pel·lícula va ser diferent. Els gironellencs van sortir amb un altre ritme, més intensos, i van anotar el primer gol del matx amb un xut potent de Ferran Prat des de fora l'àrea.

El gol va esperonar els visitants i, per contra, va enfonsar els manresans. Tres minuts després, Santmartí va aprofitar una bona passada de Cristóbal Domínguez al segon pal per fer el 2-0. El mateix Domínguez va ser l'autor del 3-0, en una acció força semblant.

Amb el partit controlat, el tècnic gironellenc, Xavi Díaz, va aprofitar per fer canvis. Al minut 72, Argelich, des de fora l'àrea, va posar la cirereta al partit amb un gran gol. El Gironella encara hauria pogut eixamplar el marcador, però va errar un penal.

La setmana que ve, derbi entre el Gironella i el Puig-reig, i visita del Puigcerdà a Castellbell.