El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita de l'Anagan Olivar aragonès, al qual va derrotar per un resultat final de 81-78.

Els jugadors del Baix Llobregat Nord van sortir a la pista amb molta força i van agafar una renda d'onze punts al final del primer quart (24-13). En el segon, el conjunt de Saragossa va reaccionar i va retallar la diferència per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només tres punts de desavantatge (44-41).

En la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles constantment. El tercer quart es acabar amb dos punts de diferència per als espar-reguerins (58-56). En els deu dar-rers minuts cap dels dos equips va aconseguir trencar definitivament el matx i, en consequència, es va arribar a un final anivellat, en què petits detalls van donar la victòria a l'equip de casa. En la propera jornada, el Tenea Espar-reguera rebrà a la seva pista el Mataró Parc Boet, en un matx que es posarà en marxa el dissabte que ve, 9 de febrer, a partir de dos quarts de set de la tarda.