En la seva segona participació en un All-Star de Copa Catalunya (va disputar l'edició del 2017, a Cornellà, i es va perdre la del 2018, a Sabadell, a causa d'una lesió), el base del conjunt artesenc Roger Portella va sortir en l'equip inicial, va disputar un total de 19 minuts (inclosos tots els del dar-rer quart) i va anotar onze punts (vuit d'ells al període decisiu).

Tot i anar per darrere la gran majoria del partit, en el darrer minut van tenir opcions d'empatar i, fins i tot, d'endur-se la victòria.

Sí, vam entrar en el darrer quart amb sis punts de desavantatge, però tot i això vam seguir lluitant i no vam perdre la cara al partit. Al final no vam poder obtenir el premi del triomf, però crec que en aquest tipus de partits el resultat és el menys important, ja que el Nou Congost ha estat una gran festa des del principi fins al final.

El fet que aquest partit de les estrelles es disputés a Manresa ha estat especial per a vostè?

Sí, és clar que jugar l'All-Star a prop de casa et dona més motivació. A més, el fet que s'hagin esgotat les entrades no té preu, demostra la gran implicació que Manresa i la comarca té amb el bàsquet de Copa Catalunya.