28 de gener de 2019
28.01.2019
Regió7

El Reus és expulsat del futbol professional durant 3 anys

Segons el jutge, la recent compra de les accions per part d'una empresa nord-americana "no produeix cap efecte"

28.01.2019 | 13:39
Un jugador del conjunt reusenc.

El Reus Esportiu, equip que milita actualment a Laliga 1/2/3, ha estat expulsat de forma temporal 3 anys del futbol professional i multat amb 250.000 euros per incomplir els pagaments dels salaris als seus futbolistes, segons ha acordat aquest dilluns el jutge de Disciplina Social de Laliga.

"El jutge de Disciplina Social de Laliga ha emès una resolució en l'expedient disciplinari 4 / 2018-19 incoat contra el Reus en què acorda l'expulsió temporal de 3 anys del Club de la competició professional i li fixa una multa econòmica accessòria de 250.000 euros ", assenyala el comunicat.

Aquest jutge considera que ha quedat "indubtablement acreditat" l'incompliment del Reus del pagament de les mensualitats als seus jugadors, sis dels quals han hagut d'abandonar el club català tot i la recent compra de les accions per una empresa nord-americana perquè és una operació que "no produeix cap efecte".

No obstant això, el Reus, que ha vist suspeses les dues primeres jornades de la segona volta del campionat, disposa un termini de 15 dies per presentar un recurs contra aquesta sentència davant el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), tot i que és vàlid des de la data de la notificació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.