El San Mauro va disputar un partit molt fluix i no va tenir cap opció en la seva visita a Molins de Rei. L'equip de casa va sortir molt endollat en els primers compassos i va arraconar els visitants al seu camp. El Molins de Rei va inaugurar el marcador al minut 15 i a partir d'aleshores els groguets van jugar els millors minuts. La falta d'encert de cara a gol va permetre als locals aprofitar les seves ocasions per encarrilar la victòria al descans amb dos gols més, fins al 3-0.

A la represa, l'entrenador del San Mauro va fer canvis de jugadors i de sistema, i l'equip va millorar. Tot i això, els locals van aprofitar una falta lateral per marcar el quart gol. El Molins de Rei no va afluixar i va acabar arrodonint la golejada amb el cinquè gol.