El Solsona va empatar en el duel capdavanter de la lliga davant del Palau d'Anglesola, després d'un partit en què el conjunt local va tenir més accions per endur-se els tres punts.

L'equip dirigit per Joan Corominas va tenir la iniciativa del joc en els primers compassos i va controlar en tot moment les facetes del joc. La falta d'encert de cara a gol va fer que s'arribés al descans amb empat a zero gols.

A la represa, els visitants van marcar un gol matiner en una acció de servei de banda. A partir del gol, els jugadors solsonins van sortir amb una defensa de tres homes i van posar una marxa més. Fruit d'aquesta situació, l'equip de casa va apretar i va crear múltipes oportunitats de gol. No va ser fins al tram final, gairebé al temps de descompte, que el Solsona va aconseguir empatar mitjançant Ratera. En l'última acció de l'enfrontament els locals van tenir a les seves botes marcar el definitiu 2-1.

Amb aquest punt, el Solsona es manté quart i la setmana vinent es desplaçarà fins al camp del Térmens, equip que ocupa la zona mitja de la taula, amb set punts menys que els solsonins.