El davanter del Gimnàstic de Manresa juvenil Gassan Ahadme jugarà en el Norwich City les quatre properes temporades, segons van anunciar ahir les dues entitats. Gassan era el màxim golejador del conjunt escapulat, que ja li ha desitjat el millor en la seva nova etapa a Anglaterra.

En declaracions al web del club, Gassan ha explicat que "aquesta és una gran sensació perquè jugava a un petit equip d'Espanya i és molt important iniciar aquesta nova vida. Espero que tot vagi bé".

L'atacant, d'origen marroquí, també ha admès que "vaig sentir a parlar del Norwich per primer cop el dessembre. Em van venir a veure uns quants cops i em van demanar de venir a fer una prova. Vaig quedar molt content i i quan vaig venir vaig donar el màxim. Al final, vaig tenir l'oportunitat de signar el contracte".

Recorda que "l'entrenament va anar bé. El clima era diferent del que estic habituat, amb més fred, però en vaig gaudir".

Gassan començarà a entrenar i a jugar amb els equips sub-23 i sub-18 del club i espera fer al salt al primer equip aviat. "Aquesta és una gran oportunitat per a mi i vull gaudir-la tant com pugui. Vaig venir per donar el màxim i intentaré arribar al primer equip", actualment a la segona categoria anglesa, el Championship.