La màgia del patinatge artístic i la vistositat de les coreografies executades sobre patins van fer vibrar els 600 espectadors que dissabte es van congregar a les grades del Pujolet. El públic volia gaudir de l'espectacle que els proposaven els patinadors i les patinadores del club amfitrió, el Club Patí Manresa, així com de les seccions de patinatge artístic del Foment Cardoní, el CH Navarcles i el CPA Vacarisses.

Les representacions que van protagonitzar patinadors d'edats compreses entre els 5 i els 18 anys d'aquestes quatre entitats s'emmirallaven en la popular producció de Walt Disney Pictures dirigida per Rob Minkoff i Roger Allers.

Els patinadors vacarissencs, navarclins i cardonins van transportar el públic fins a indrets idíl·lics, com una muntanya plena de grans avets o el Carib, malgrat la presència d'uns inquietants pirates, o els misteriosos paratges de la immensa i populosa Xina.

Simba, el petit lleó hereu del tron, acusat injustament pel seu tiet, el malvat Scar, d'haver assassinat el seu pare, va ser el protagonista de la segona meitat del setè festival del CP Manresa. Amb la particularitat que, en la versió que van representar els patinadors de l'entitat, Simba era una lleoneta, un gest de complicitat i de compromís amb la igualtat d'oportunitats entre ambdós gèneres.

L'acurat ús de la il·luminació i del so, el maquillatge dels patinadors, a càrrec de tres alumnes del mòdul d'estètica de l'IES Guillem Catà, i el reeixit decorat, obra de les mares dels esportistes, van contribuir a l'èxit de l'espectacle ideat per Yeray Chaves, Myriam Alpáñez, Eva Montero, Xavier Òrrit i Alba Soldevila. Rafiki, Zazu, els riallers Pumba i Timon, tots van compartir aventures amb Simba fins que aquest/a es va retrobar amb la Nala.