El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) organitza aquest dissabte, 2 de febrer, una nova edició de la popular esquiada nocturna de torxes al Port del Comte, de caràcter solidari.

Les activitats de la tercera Baixada dels Àngels Memorial Meritxell Guixé s'iniciaran a les cinc de la tarda amb la trobada de tots els participants davant el refugi Bages, per degustar coca i xocolata. Després, els esquiadors s'hauran de dirigir al peu del remuntador del jardí de neu, des d'on sortirà la filera de torxes en record de Meritxell Guixé i de les persones que han mort els últims mesos, a les set del vespre.

L'entitat excursionista convida tothom qui ho desitgi a veure l'espectacular baixada i a compartir amb els esquiadors, a les vuit, un sopar de germanor al refugi Bages. Després del sopar, es farà un sorteig de material d'esquí i de muntanya entre tots els comensals. La vetllada es tancarà amb la degustació de rom cremat i la música de Suicide Brothers, grup que oferirà el seu millor repertori de versions acústiques de grans hits del rock de tots els temps.

El preu de la inscripció per participar a la baixada de torxes és de 15 euros, i inclou els 3 de la preceptiva assegurança. Gaudir de l'espectacle visual de la baixada, del sopar i del concert té un cost de només 10 euros. Els beneficis que s'obtinguin es donaran a la Fundació Althaia.

Les inscripcions anticipades es poden tramitar al lloc web www.baixadadelsangels.cat. A més a més, qui desitgi quedar-se a dormir al refugi Bages ha de fer la reserva trucant al telèfon 973 059 066.