El tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, ha deixat clar en l'eliminatòria de Copa contra el Reial Madrid que la seva prioritat és la lliga. Al Bernabéu va introduir un onze ple de suplents i ahir, un altre cop igual. Amb força absències, sobretot al centre del camp i a davant, els gironins van plantar cara a la primera part i van obligar Keylor Navas a fer grans aturades fins que va aparèixer Benzema. El francès, en un gran estat de forma, va tombar les il·lusions gironines amb dos xuts, un amb cada cama, que van deixar en no-res les possibilitats de remuntada.

Això que al minut 2, Àlex Granell va estar a punt de marcar en una falta parabòlica que va picar al travesser madridista. Douglas Luiz no va estar atent al rebot i el xut final de Paik va ser blocat per la defensa. Benzema va avisar al minut 8, amb una mitja volta desviada, abans que Varane interceptés una perillosa internada del Choco Lozano.

Amb el partit molt igualat, Benzema va decidir. Va entrar per la banda dreta i, davant de la passivitat de Bernardo, va etzibar un tret amb l'esquerra que va superar Gorka. El Girona va merèixer l'empat en una jugada plena de rebots, amb xuts de Granell, Valery i Stuani, però va ser Benzema qui va fer el segon amb un xut amb la dreta des de l'altre costat de l'àrea que el primer. Tot i un avís de Stuani, amb nova parada de Navas, l'eliminatòria ja estava del tot sentenciada.

Segona part sobrera

A la represa, Solari es va dedicar a fer canvis en l'equip per donar descans als titulars com Benzema, Ramos i Vinícius. Tot i això, Lucas Vázquez va poder fer el tercer, però amb tota la porteria a favor va disparar al pal.

El Girona va trobar nou aire amb l'entrada de Pachón, que va assistir perquè Pedro Porro reduís la distància. Però poc després, Marcos Llorente, un dels destacats, va anotar el tercer, per variar, amb un xut molt fort des de lluny que Gorka no va poder aturar.

Fins al final, Bale va estar a punt de fer el quart, però no va arribar a una centrada de Lucas Vázquez. Torna la lliga per al Girona a Eibar. A veure si tanta rotació hi dona un bon resultat.