El davanter del Gimnàstic de Manresa juvenil Gassan Ahadme jugarà al Norwich City anglès les quatre properes temporades, segons han anunciat les dues entitats implicades. Gassan era el màxim golejador no només del conjunt escapulat, sinó de la lliga de Divisió d'Honor (grup 3). Fins ara, el jugador havia materialitzat 10 gols en una competició amb equips tant potents com el Barça, l'Espanyol, el Saragossa o el Mallorca, entre d'altres.

En declaracions al web del seu nou club, Gassan ha explicat que «és una gran sensació, perquè jugava a un petit equip d'Espanya i és molt important iniciar aquesta nova vida. Espero que tot vagi bé». L'atacant, d'origen marroquí i resident a Manlleu, també ha admès que «vaig sentir a parlar de l'interès del Norwich City per primer cop el desembre. Em van venir a veure uns quants cops i em van demanar d'anar a fer una prova. Em vaig posar molt content i quan vaig anar-hi vaig donar el màxim. Al final he tingut l'oportunitat de signar el contracte». Gassan recorda que «l'entrenament va anar bé. El clima era diferent del que estic habituat, amb més fred, però en vaig gaudir».

Gassan començarà a entrenar i a jugar amb els equips sub-23 i sub-18 del club anglès i espera fer el salt a la primera plantilla aviat. «Aquesta és una gran oportunitat per a mi i vull gaudir-la tant com pugui. He vingut per donar el màxim i intentaré arribar al primer equip», actualment a la segona categoria anglesa, l'anomenada Championship. Segons el mateix club anglès, aquest s'ha avançat a altres clubs europeus que havien mostrat interès pel jugador.

Gassan Ahadme va arribar al Gimnàstic de Manresa procedent del cadet del AEC Manlleu i amb tres anys a la capital del Bages ha pogut complir el somni de ser futbolista professional. Des del Gimnàstic han mostrat la satisfacció pels èxits del davanter osonenc: «Ens alegrem molt dels teus èxits i des del club et desitgem molta sort».

Ara, l'equip que entrena Ferran Costa haurà de competir sense el seu referent ofensiu el tram final de la lliga. El Gimnàstic juvenil, després de cinc partits seguits sense guanyar, s'ha complicat la seva classificació a la Divisió d'Honor. Es troba cinquè per la cua, a només tres punts de la Pe-nya Arrabal, que marca els llocs de descens. Dissabte que ve els manresans rebran un dels puntals, el Saragossa.