Sis vegades van pujar al podi, entre la classificació individual i la d'equips, les quatre integrants del Club Gimnàstica Esparreguera que van participar a la 21a edició del Trofeu Internacional Vila de Gràcia, que es va desenvolupar a Barcelona.

D'aquesta manera, Abril Sayavera va quedar primera classificada en la categoria de tecnificació, edat benjamí, en el concurs individual. A més, ho va completar amb l'or en salt i en barra d'equilibris i el bronze en terra. De la resta de participants, Aina Ferrer va quedar setena en el concurs individual. Per la seva banda, Noa Núñez va quedar-hi vuitena i va ser bronze en salt. Finalment, Sara Blanco va ser novena en la classificació general i hi va afegir la medalla de plata en salt.

Una temporada més, el club creix i el nivell puja. Les gimnastes s'entrenen en un terç de la pista del pavelló El Castell, en què cada dia s'ha de muntar i desmuntar el material necessari per practicar el seu esport. El club demana a les institucions públiques un pas per poder revertir aquesta situació.

L'equip tècnic del club va insistir en el fet que «disposem del material necessari per tal que el seu nivell segueixi pujant, només ens falta una instal·lació on tenir-lo i no haver d'invertir cada dia més de mitja hora en muntar i desmuntar la sala de gimnàstica sencera», amb la pèrdua d'energia conseqüent.