El Monbus Igualada es va mostrar intractable des del salt inicial i va imposar-se amb certa claredat al Sant Adrià (61-79) en la segona semifinal de la final a quatre de la Lliga Catalana EBA, que s'està disputant al poliesportiu les Comes de la capital anoienca. Avui, a partir de les 17.30 hores, el conjunt igualadí lluitarà pel títol davant el Quart.

La sortida desenfrenada dels amfitrions, amb un parcial inicial de 0-9, va deixar les primeres sensacions positives als groc-i-blaus, que van ser animats en tot moment per una sonora afició a les Comes. Els adrianencs, però, van aconseguir retallar distàncies a la fi del primer quart i es van situar a només quatre punts (17-21). A partir del segon quart, el conjunt dirigit per Jordi Martí va tornar a mostrar la seva versió més demolidora per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb setze punts de marge (28-44).

Sempre per sobre de la desena

En la segona meitat la tònica va ser més o menys la mateixa, amb els anoiencs sempre per sobre de la desena de punts d'avantatge (48-60 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts els igualadins van saber sentenciar per accedir a la gran final. Jaume Torres, amb un total de 16 punts, 5 captures i 22 crèdits de valoració, va ser el millor jugador del conjunt d'Igualada.