El Reial Madrid va necessitar quatre tirs lliures en els darrers segons i una pèrdua de pilota del rival per vèncer per 82-86 a la pista del Darussafaka, cuer de l'Eurolliga, en un partit que es va complicar molt quan el tenia del tot controlat. Els blancs guanyaven per quinze punts al descans (38-53) i van arribar a tenir-ne setze a l'inici de la represa (41-57), després d'un triple de Jaycee Carroll, però es van relaxar i van permetre la remuntada turca. De fet, un bàsquet de Toney Douglas va situar el 82-82 a 38 segons per al final, però Tavares va anotar dos tirs lliures, Douglas, autor de 27 punts, va perdre la pilota i la falta antiesportiva d'Ozmizrak va permetre a Campazzo anotar dos tirs lliures quan faltaven quatre segons per al final que ja van ser definitius i permeten els blancs situar-se a un triomf del líder, el Fenerbahçe.

Per la seva banda, el Gran Canària va caure per 104-106 davant de l'AX Milà en un duel emocionant que un triple d'Eriksson, autor de 28 punts, va portar a la pròr-roga. El mateix jugador suec va tenir el darrer triple per guanyar el partit en el temps suplementari, però la pilota va sortir de dins.

Positiu per al Barça

Pel que fa als altres dos partits, el Panathinaikos va derrotar l'Anadolu Efes per 88-75, amb 20 punts de Calathes, i això provoca que els turcs només conservin un triomf d'avantatge sobre el Barça en el duel pel quart lloc. A més, el CSKA va apallissar el Buducnost per 99-69, amb 26 punts de De Colo.