El Manresa FS afronta avui un altre complicat desplaçament, en aquest cas a la pista del Natació Sabadell, en un partit que començarà a les 18.30 hores i en què els bagencs provaran de mantenir la distància respecte dels equips que el segueixen a la classificació mentre espera errades del líder, el CCR Castelldefels, per retallar els nou punts de diferència que aquest té a la classificació.

Per al desplaçament al Vallès Occidental l'equip blanc-i-vermell té l'important dubte de Carles Corvo. L'estrella de l'equip té importants molèsties musculars que no l'han deixat entrenar-se amb regularitat en el decurs de la setmana, amb la qual cosa podria ser que no jugués o, si ho fa, sigui minvat de condicions.

Una pista difícil de guanyar-hi

Pel que fa al partit, el Natació Sabadell no perd a casa des del principi de novembre, quan va caure derrotat pel Caragol Lleida per un disputat 5-7. Va ser el final d'un tram inicial de temporada en què va obtenir mals resultats a la seva pista de Can Balsach, on també havia perdut contra el Cerdanyola per 3-4 i davant del líder de la competició, el CCR, per un rotund 1-7. Des d'aquell moment fins ara, però, ha sortit victoriós de les visites del Salo, el Barceloneta i l'Industrias García B, a més d'obtenir un meritori empat davant de l'Hospitalet.

En el partit de la primera volta, disputat al Pujolet, el Manresa FS va guanyar per un clar 9-4. En total, té set partits guanyats, tres empats i set derrotes, un balanç força equilibrat que el deixa en setena posició amb 24 punts i més gols a favor, 86, que en contra, 77.

Posició de Copa d'objectiu

Pel que fa als manresans, veient la distància que els separa del CCR, sembla que l'objectiu ha de ser una posició per a la propera edició de la Copa, que és al seu abast. Dos dels principals rivals, l'Hospitalet i l'Escola Pia, els té despenjats a vuit punts, però el Mataró és a només tres darrere seu i podria treure profit d'alguna errada del conjunt manresà per empatar-lo a la classificació. De fet, el Mataró sumarà els tres punts aquesta setmana sense haver de jugar, ja que el seu partit havia de ser contra el Ciutat de Terrassa, que va abandonar la competició. Es dona per guanyat el partit als mataronins per 0-5. En cas de derrota, el Manresa FS seguiria segon per diferència de gols.