La setmana ha estat difícil al si de la Pirinaica. Dimarts, l'Ajuntament va informar el club de la renúncia de l'empresa Construccions Trade a executar la primera fase de les obres d'instal·lació de la gespa artificial al camp, tal com s'havia compromès, tot i no haver signat encara el contracte.

Dimecres, la junta directiva de l'entitat, després de consensuar la decisió amb els tècnics de tots els equips, va determinar que els partits que han de jugar a casa les formacions del club es tornin a jugar, des d'avui mateix, al barri. El desterrament obligat al camp de les Cots només s'ha perllongat durant un cap de setmana. El mateix dia, la junta va convocar una assemblea informativa oberta a tots els socis, simpatitzants, tècnics, jugadors i familiars d'aquests, així com a tots els veïns del barri, per a dijous, a dos quarts de vuit.

Tal com assenyala Eduard Fer-rer, director esportiu de l'entitat i portaveu del club en aquest afer, «la reunió va aplegar més de cinquanta persones. La junta va traslladar als presents les explicacions que l'Ajuntament li havia donat dimarts al migdia i, després, es va escoltar el parer de tothom». L'assemblea no va tenir la presència del regidor d'Esports, Jordi Serracanta. Eduard Ferrer assenyala que «li agraïm la seva predisposició a venir, però la junta va considerar que aquesta trobada havia d'aplegar, només, la família de la Pirinaica».

En ple procés d'assimilació de l'enèsim retard, Ferrer detalla que «dijous tots els estaments del club van decidir afermar la unió amb què afronten la situació», i va remarcar que «la junta farà pública, diumenge o dilluns, una nota de premsa. Però puc avançar que des de l'entitat exigirem que l'Ajuntament iniciï les obres abans d'acabar la temporada. Els perjudicis que hem patit aquest curs ja són inevitables, però no acceptarem que un nou retard condicioni el futur esportiu del club».