El derbi que demà a la tarda (16.30 h) enfrontarà al Municipal de Sallent els locals i el Joanenc és decisiu per al futur immediat d'ambdós equips. Els blaugrana, després de cinc jornades consecutives sense vèncer al grup 4t de Segona Catalana, necessiten sumar els tres punts per no implicar-se directament en la lluita per la permanència. En contraposició, assolir el tercer triomf seguit com a visitants catapultaria els de Marc Viladrich, tercers amb 33 punts, a competir pel títol amb el líder, Berga (37), i amb el segon classificat, el Parets (36). L'última victòria del Sallent data del principi de desembre, quan els bagencs es van imposar al Roda de Ter per 4 a 2. El Joanenc ha guanyat els dos partits que ha jugat fora de casa aquest gener, a Matadepera (2 a 3) i a Roda de Ter (0 a 2).

Per la seva part, el Berga de Joan Prat encara avui (16.30 h) un difícil examen a Can Parellada. Després de tres jornades sense conèixer la victòria, vèncer al camp del quinzè classificat és imperatiu per mantenir el lideratge.

Al grup 3r, el San Mauro rep aquesta tarda (16.30 h) el Prat B a Santa Margarida de Montbui. Els anoiencs sumen 26 punts i un triomf milloraria encara més la seva còmoda classificació. En canvi, demà, al punt del migdia, al municipal Torrent de Llops, el Martorell d'Albert Nualart haurà de maldar davant el setè, la Unificació Bellvitge, per un triomf clau per no eixamplar els quatre punts que el separen del lideratge, que ostenta l'Atlètic Sant Just.

Finalment, al grup 5è, l'Orga-nyà afronta avui un complicat desplaçament al feu del segon, l'Alcarràs (16.30 h). Demà, a les 16 hores, el Solsona, quart, amb 33 punts, visitarà el Térmens, novè.