El Cadí la Seu juga aquesta tarda a Fontajau, un territori hostil. No només perquè l'Uni Girona és el líder de la Lliga Femenina i perquè, tot sovint, pot més la rivalitat entre clubs catalans que no pas altres coses. A més, però, les urgellenques són l'únic equip que aquesta temporada, en la competició domèstica, ha estat capaç de vèncer Laia Palau, Núria Martínez, Rosó Buch, Nadia Colhado i companyia. A la Seu són conscients que l'Spar CityLift voldrà la revenja. Però volen plantar cara i «jugar les nostres opcions», en paraules de l'entrenador Bernat Canut.

El conjunt urgellenc ha tornat a tenir, segons el seu preparador, una bona setmana de feina. Ja la va dur a terme abans de rebre el Lointek Gernika i les coses contra les biscaïnes van anar molt bé. A Girona, però, es preveu una altra situació. «Suposo que per a elles és un d'aquells partits del qual tindran moltes ganes», manté Canut. La derrota de la primera volta o, el que és el mateix, la victòria del Cadí (86-81), pesarà en el record de les d'Èric Surís. A més, com en la primera volta, l'equip gironí jugarà el partit de lliga després d'un llarg viatge per disputar la competició europea (a les Açores fa uns mesos, a Moscou aquesta setmana i amb una derrota d'aquelles que poden fer mal o reactivar consciències i estats d'ànim i de joc).

Amb tot, i amb la totalitat de les jugadores disponibles per afrontar el repte gens senzill d'assaltar Fontajau -a la final de la Lliga Catalana van dominar durant un quart, van aguantar fins a la mitja part i el Cadí es va fondre tot seguit-, Canut afirma que el partit d'aquesta tarda (17.15 hores i retransmès en directe pel canal Esport3) «l'afrontem com un més. Som conscients que és complicat guanyar-lo. Però no tenim res a perdre. Espero que siguem ambicioses. Com a molt, el que ens pot passar és que perdem. I, si és així, que ho fem amb el cap ben alt. Però anem a Girona a jugar-hi les nostres cartes».