El Club Natació Minorisa no va tenir cap possibilitat de victòria a la complicada piscina del Leioa, equip que les va derrotar per un contundent 14-2. El conjunt basc va dominar el matx ja des del primer quart, quan va obtenir un marge de 5-1, amb el gol manresà anotat per Puerta. El segon període va ser una mica més igualat, però això no va impedir que les locals ampliessin la renda fins al 7-1, amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat la tònica va ser més o menys la mateixa i el Leioa va seguir eixamplant la diferència fins al 12-1 del final del tercer quart. En el darrer període, Anna Bisbal va fer, des del punt de penal, el segon gol del Minorisa, que veu com el cuer Horta se li apropa a només un punt després del vèncer el Marbella (8-11).