El Borussia Dortmund va obrir més el forat al capdavant de la classificació (7 punts) amb l'empat al camp de l'Eintracht Frankfurt (1-1) en aprofitar la derrota del Bayern de Munic al camp del Bayer Leverkusen (3-1).

El conjunt entrenat per Lucien Favre va avançar-se a mitjan primera meitat amb un gol de Reus. Els locals van reaccionar bé al gol encaixat i, tan sols tretze minuts més tard, van aconseguir l'empat. A la represa qualsevol d'ambdós equips va tenir ocasions per endur-se els tres punts. El Bayern de Munic, per la seva banda, va ensopegar en la seva visita a Leverkusen. El conjunt bavarés, entrenat per Niko Kovac, va deixar-se remuntar el gol inicial de Goretzka en una fluixa segona meitat. Els locals, amb gols de Bailey, Volland i Alario a falta de tres minuts per al final, van ser els autors de la remuntada. Pel que fa a la resta de partits, el Wolfsburg i el Mönchengladbach van guanyar a domicili davant de l'Hertha Berlín (0-1) i el Schalke (0-2), respectivament. El Hoffenheim no va poder passar de l'empat amb el Düsseldorf (1-1) i el Nuremberg va igualar amb el Werder Bremen (1-1).