El Reial Madrid ha derrotat aquest diumenge a l'Alabès amb un aire millorat i deixant palès a casa que ara el seu joc sí que qualla. Bolcat en atac cap a la banda esquerra, Vinicius Jr. ha tornat a demostrar que segueix en plena forma i té una molt bona connexió amb l'encert de Karim Benzema. El francès ha estat l'encarregat de marcar l'1-0.

El conjunt local ha sabut controlar la possessió de la pilota i ha sentenciat amb el 2-0 als 80 minuts, firma de Vinicius en un contraatac. La victòria s'ha arrodonit amb el tercer gol, obra de Mariano Díaz en el 90.

El Reial Madrid arriba amb aquesta victòria als 42 punts, posant-se només a dos de l'Atlètic.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Courtois; Odriozola, Sergio Ramos, Nacho, Reguilón; Casemiro, Ceballos, Modric, Bale (Asensio, min. 63), Vinicius Jr. (Isco, min. 86) i Benzema (Mariano, min. 75).

Alabès: Pacheco; Vigaray, Laguardia, Maripán, Rubén Duarte; Manu García (Guidetti, min. 81), Pina, Wakaso, Burgui (Rolan, min. 67); Jony i Calleri (Álex Blanco, min. 81).

Gols: 1-0, min. 30, Benzema; 2-0, min. 80, Vinicius Jr.; 3-0, min. 90, Mariano.

Àrbitre: Jaime Latre (C. Aragonès). Ha amonestat a Laguardia (min. 32), Burgui (min. 54) i Wakaso (min. 74) en l'Alabès.

Estadi Santiago Bernabéu, 53.132 espectadors.