El Barça Lassa, líder de la Lliga Endesa, va sortir derrotat al Santiago Martín davant d'un Iberostar Tenerife que va disputar un partit complet, sobretot en defensa, i que va saber controlar el rival quan no aconseguia anotar. Ambdós equips van tardar dos minuts a anotar. Va començar Beirán amb un triple i el Barça va posar-se 3-2, i a partir d'aleshores els locals van dominar un gran partit defensivament. Els canaris van augmentar la distància fins als nou punts (11-2) i Pesic va començar a fer rotacions per canviar la dinàmica del partit i ajustar el marcador a 16-15. En el segon període, l'ala pivot insular va ser un autèntic malson per a la defensa blaugrana, ja que va anotar set punts en aquest quart, i l'equip va ser capaç d'obtenir una màxima diferència de 33-20. Els visitants van sortir més endollats a la represa i, gràcies a una gran defensa, van aconseguir retallar diferències i plantar-se en el darrer període a tan sols quatre punts de l'equip canari (44-40).

Igualtat i tensió

El Barça va apretar a l'inici de l'últim quart, però els locals no van fallar quan més ho necessitaven els blaugrana. Algun cop els blaugrana van aconseguir posar-se a tan sols un punt de diferència, però, en dues ocasions, Staiger i Abromaitis van acabar decantant el partit al favor seu.

Tot i la desfeta, l'equip de Pesic, que venia de guanyar menys de 48 hores abans l'Olympiacos, continua una jornada més al capdavant de la classificació.